Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Magret Reino Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Teava decorativa
Brand
Funie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produs protejat prin certificat de model industrial.

Datorita faptului ca producatorul se afla in imposibilitatea dezvoltarii acestui proiect, se cauta colaboratori in domeniul comertului. Nu se exclude posibilitatea transferului de drepturi -partial sau integral. Deasemeni, dezvoltatorul poate folosi imprumuturi nerambursabile pentru "noi produse " sau "tehnologii" (sau cum se crede de cuviinta)
Relatii la telefon 0753958653.
Teava rotunda decorativa model funie este destinata innobilarii lucrarilor de confectii metalice si in special celor de fier forjat prin forma consacrata a motivului funiei, des intalnit in arta sacra.

Aceasta forma este foarte rar intilnita in domeniul fierului forjat, iar produsul conform acestei oferte, face compromis intre greutatea fierului plin si rezistenta profilatului la un pret foarte avantajos. Astfel, profilul tubular al tevii decorative este mult mai ieftin decit un profil plin de acelasi diametru.

Forma, datorita faptului ca ofera privitorului suprafete curbe, dulci, (in opozitie cu muchiile si virfurile ascutite -care este natural sa induca teama) confera liniste interioara contribuind la starea de bine a privitorului.

Produsul fiind prezentat intr-o gama variata de dimensiuni, poate fi utilizat pentru mai multe parti ale ansamblului arhitectural in asa fel incit sa se poata crea unitatea dintre formele stucturilor mari cu formele celor de detaliu.

Astfel, in exemplul unei case putem folosi teava funie atit pentru coloanele portilor cat si pentru stilpii gardului ca sa nu mai vorbim despre celelalte elemente care compun gardul si care fiind mai subtir,i armonizeaza, formind un ansamblu.

De luat in considerare si alte piese de fier forjat care ne fac viata placuta in intimitatea locuintei, cum ar fi corpurile de iluminat din curte / gradina, mobilierul de gradina, balustrazile casei, miinile curente si altele.

Teava funie se poate folosi la:
• stilpi la garduri
• Prim montanti, montanti balustrade
• Creare subansamble garduri si balustrade etc
• Elemente mina curenta
• Creare de mobilier interior: mese, scaune, paturi, etc.
• Gratii
• Mobilier de gradina si curte.

Transportul cade in sarcina beneficiarului.

Pentru informatii: 0753958653, Orange, tarif normal.
Multumim
Din Gura in Gura